Samenwerking
Deze collegereeks is een samenwerking tussen MI Academy, Sigma, Vakmedianet en Jan Jonker.

Data en locatie
Vijf colleges en een slotseminar op 1, 8, 15, 22 en 27 november en 4 december 2018
Locatie: Academiegebouw, Universiteit Utrecht

De colleges worden op woensdagen gegeven in het Academiegebouw van de Universiteit Utrecht. De eerste start om 15.00 uur en de rest van de colleges starten om 15:30 uur en eindigen rond 19:30 uur, inclusief een pauze van circa 30 minuten waarin je een lichte maaltijd krijgt aangeboden. Door deze collegetijden reis je buiten het spitsuur.

Gratis boekenpakket
Als deelnemer van de Collegereeks Circulaire Economie ontvang je een gratis (digitaal) boekenpakket van de volgende boeken:

  • Nieuwe Business Modellen van Jan Jonker
  • Digitaal: Werkboek Business Modellen Circulaire Economie van Jan Jonker (verschijnt mei 2018)
  • Digitaal: Eén zwaluw voorspelt veel goeds van Jan Jonker, Hans Stegeman, Niels Faber en Ivo Kothman

Working Papers
Naast bovengenoemde boeken ontvang je een aantal rapporten en working papers digitaal. Download de working papers

Kosten en korting

Onderstaande prijzen zijn per persoon, inclusief lichte maaltijd en gratis boekenpakket

  • De deelnameprijs voor de 6-daagse collegereeks Circulaire Economie bedraagt € 2.495,- (ex btw)
  • Als abonnee van Management Impact profiteer je van € 10% korting op de deelnameprijs. Je betaalt dus € 2.245,50 (ex btw)

Trainingen op maat
Zijn er binnen je organisatie meerdere collega’s of medewerkers met dezelfde leervraag of wil je iedereen actief meenemen in een strategische verandering? Kies dan voor een training op maat. Samen ontwikkelen we een inspirerend leertraject dat naadloos aansluit op jullie behoeften. De leerdoelen, sprekers en te behandelen onderwerpen, oefeningen en voorbeelden stemmen we af op jullie wensen en dagelijkse praktijk.

Heb je vragen over je inschrijving?

Telefoon: 088 - 5840 888
E-mail: klantenservice@vakmedianet.nl

Voor alle overige vragen
Telefoon: 088 - 5840 840
E-mail: opleidingenmanagement@vakmedianet.nl

Annuleren
Tot vier weken voor aanvang van de eerste dag kun je kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang betaal je 25% van het inschrijfgeld. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang wordt het volledige inschrijfgeld in rekening gebracht. Jouw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen. Meer in de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet Management bv.

Voorwaarden
Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet bv zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te 's-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vind je hier.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.