Oud-deelnemers van de Collegereeks Circulaire Economie zijn welkom op deze Masterclass

Exclusief voor (oud)deelnemers aan de Collegereeks Circulaire Economie organiseert Management Impact een 1-daagse masterclass Circulaire Economie onder leiding van Jan Jonker. Tijdens deze masterclass wordt gewerkt aan een specifiek plan van aanpak voor jouw eigen organisatie met betrekking tot de CE. Om werkelijk impact te bewerkstelligen zijn wij van mening dat je dat samen moet doen en daarom neemt iedereen een collega/partner mee.

Wat wordt er van je verwacht?
Alle deelnemer-duo’s brengen aan de hand van een format een bedrijfscasus in. Iedere deelnemer krijgt vervolgens voorafgaand aan de masterclass een andere ingebrachte bedrijfscasus toegestuurd om te reviewen en van commentaar te voorzien.

Om te komen tot een eigen plan van aanpak, wordt gebruik gemaakt van het werkboek ‘Business Modellen voor de Circulaire Economie’ (2018), de input van de deelnemers en de becommentarieerde casussen. In verband met de vertrouwelijkheid van de casussen wordt hierbij nadrukkelijk gewerkt op basis van de Chatham House Rule.

Praktische gegevens:

  • Woensdag 27 maart 2019
  • Academiegebouw Universiteit Utrecht
  • € 795,- ex btw voor twee personen (max. 30 personen)

Wegens de interactieve opzet van de dag is er plek voor maximaal 30 personen, waarvan 15 oud-deelnemers aan de collegereeks met ieder één collega/gast.

Wilt u deelnemen?
U kunt zich hier als duo aanmelden. Individuele deelname is helaas niet mogelijk. LET OP: Vink aan dat u met 2 personen komt en vul vervolgens uw naam en die van uw collega/gast in

Te zijner tijd ontvangt u meer informatie over de andere deelnemers, het programma van de dag zelf en de review-procedure. Heeft u nu vragen dan kunt u deze stellen aan de programmanager Loes Schokker per e-mail loesschokker@vakmedianet.nl of bel naar 088-5840840.

  • Vink 2 deelnemers aan
  • Kies de onderste optie
  • Vul vervolgens jouw naam en die van je collega in
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.